FORGOT YOUR DETAILS?

Vinc d’un cel blau

12,10 IVA inc.

Categories: , , Etiqueta: Artista: Laia Rius

Otras plataformas de venta:

Detalls

Nascuda a Barcelona, la cantant, violinista i compositora Laia Rius combina les seves diverses facetes artístiques en projectes musicals i espectacles teatrals.

Inicia la seva trajectòria professional el 2003, essent músic-actriu de l’espectacle La Perritxola, de Dagoll Dagom. Posteriorment és membre de l’orquestra dels musicals Mar i Cel, Mikado, Cabaret i forma part de la banda de músics de l’emblemàtic teatre El Molino de Barcelona, els dos primers anys a partir de la seva reobertura, l’octubre de 2010.

Des del 2008 és músic-actriu de l’espectacle infantil El col·leccionista de paisatges, produït per la Fundació «la Caixa». També, des del 2014, és músic-actriu de l’espectacle de circ contemporani Rudo (Companyia Manolo Alcántara), premiat com a millor espectacle de circ per la fira Umore Azoka 2014, premis Zirkòlika 2014 i la fira Fetén 2015.

Des del 2004 és membre del grup Túrnez i Sesé, amb el qual ha enregistrat els discos L’arbre de l’esperança, Sol Blanc, Romanços i Estampes del 21 i Vestigis. Com a violinista i cantant també ha col·laborat amb altres artistes, com Joan Isaac, Sanjosex & Belda, Clara Peya, Albert Fibla, Josep Maria Ribelles i Xavi Túrnez.

Vinc d’un cel blau (Temps Record, 2017) és el seu primer àlbum en solitari, on s’expressa com a compositora, arranjadora, cantant i violinista.

https://laiarius.cat

TOP