Aire

Aire està format per Paula Dominguez, Vicenç Solsona, Matías Míguez y Luis Alfonso Guerra.

PAULA DOMINGUEZ.-Malaguenya establerta a Barcelona, on comença la seva carrera artística als 18 anys. Llicenciada en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc per Taller de Músics, ha col·laborat en projectes com la Cuban Sound Project, de Demetrio Muñiz, Actitud Maria Marta (Argentina), l’Orquestra Simfònica de Galícia sota la direcció de Victor Pablo Pérez, la orquestra Simfònica del Vallès, les Bandes Municipals de Barcelona i de Santiago de Compostel·la, Santiago Auserón i la Ull del Taller de Músics, Com un cor, d’Alberto Manzano, Lenacay, Patáx (Madrid) … i ha actuat en festivals nacionals i internacionals de països com Grècia, Korea, Regne Unit, Suècia, França, Lituània, el Brasil …

https://www.facebook.com/pauladominguezthesinger/?fref=ts

VICENÇ SOLSONA.- Ha actuat en festivals nacionals i internacionals acompanyant artistes com Javier Colina, Danilo Perez, Deena de Rose, Horaci “El Negre”, Giovanni Hidalgo, Gonzalo Rubalcaba, Delmar Brown, Manolo Garcia, Maria del Mar Bonet, Jose Luis Perales, Chris Kase, Paquito D’Rivera, Bernardo Sassetti, Patato Valdés, Angá, Isaac Delgado, José Alberto “El Canari”, Perico Sambeat, Joan Diaz, Luis Salinas, Guillermo Mcguill, Joan Monné, Josep Cucurella, Antonio Serrano, Nina, Lucrecia, Rocio Jurat , Marina Rossell, Névoa, Gabino Pampini, Chavela Vargas.

En l’àmbit pedagògic és professor de guitarra i conjunt instrumental de Jazz i Música Llatina al Taller de Músics – Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM) des de 1988.

Habitualment treballa amb diverses formacions de Jazz i música llatina.

https://www.facebook.com/vicenc.solsonabelmonte?fref=ts

 MATIAS MIGUEZ.-Comença tocant el baix elèctric a l’edat de 19 anys. Graduat el 1998 a l’Escola Popular de musica del Sindicat Argentí de Músics amb especialització en jazz.

Des de llavors, la seva freqüent incursió en l’anomenada “world music”, l’ha portat a estudiar al voltant del món amb alguns dels baixistes més influents com Javier Malossetti, Arthur Maia, Lucio Nascimento o Gary Willis.

Des de 2003 resideix a Barcelona (Espanya) on ha col·laborat amb diferents artistes locals i internacionals, gravant o compartint escenari amb referents de l’escena, com ara Jorge Pardo, Chico Cesar, Antoni Restucci, Claudia Acuña, Antonio Serrano, Miguel Zenon, Seamus Blake , Cece Giannotti, Dani Nel·lo, Gabriel Grossi, Pee Wee Ellis i Tom Principato entre molts altres.

El seu treball amb diferents formacions, l’ha portat a tocar en alguns dels festivals més prestigiosos d’Europa i Amèrica aportant el so del seu baix recollint els elogis de la premsa musical en més de 16 països.

https://www.facebook.com/mattbassbcn?fref=ts

LUIS ALFONSO GUERRA RAMIREZ

Professor de percussió, nascut a Las Tunas (Cuba). Inicia els seus estudis musicals a la primerenca edat de 7 anys a l’escola El Cucalambé, finalitzant-los en l’escola de grau mitjà José Withe, a la ciutat de Camagüey.

Comença la seva carrera musical en l’agrupació Els Surik, amb els quals participa d’una important gira per Japó. De retorn a l’Havana, actuen en festivals i esdeveniments televisius amb els reconeguts Isaac Delgado o Els Van Van entre d’altres.

El 1994 de gira per Espanya, comparteixen escenari amb artistes com Lucrecia, i un any més tard s’instal·la definitivament a Barcelona, on col·labora amb Bebo Valdés, Tete Montoliu, Vicenç Solsona, etc.

En l’actualitat treballa en el món del jazz, flamenc i l’àmbit llatí. És membre del grup ‘El Promiscu del Son’ i “Team Barcelona” entre d’altres.

https://www.facebook.com/luis.a.ramirez.923171