Amadeu Casas & Myriam Swanson

Amadeu Casas és un músic barceloní de llarga trajectòria dins el terreny del Blues, ha estat membre fundador dels projectes pioners com Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir. Conjuntament amb Big Mama, August Tharrats, Dani Nel.lo o Txell Sust, artistes amb els quals treballa habitualment, forma part del panorama del Blues més seriós a Catalunya.

Ha editat diversos treballs amb el seu nom i ha col·laborat amb músics com Louisiana Red, Philip Walter, Guitar Crusher, Johnny Mars, Joe “Guitar” Hugues, Hook Herrera, Julian Piper, Shirley Johnson, Eddie King, U.P. Wilson, Big Time Sarah, Mitch Woods i Jerry Portnoy.

En el terreny acústic i en concerts en solitari, combina la guitarra acústica de sis i dotze cordes amb el dobro, instrument de forma similar a la guitarra però amb ressonador metàl·lic, que difícilment es pot veure als escenaris de casa nostra i que recrea els sons més autèntics del Blues rural. Últimament ha incorporat la mandolina a la seva col·lecció d’instruments acústics, donant una visió des d’un nou prisma del mon del Blues.

“Blues amb elegància i intimisme de sòbria sensibilitat”.

Myriam Swanson és cantant, compositora i performer.

Més coneguda com a cantant de Rhythm n’ Blues i per la seva etapa artística amb el compositor i saxofonista Dani Nel·lo és la veu i l’autora dels seus diversos projectes:

Flamingo Tours amb Jordi Mena, Jorge Rebenaque i Lere Mases amb qui estrena disc aquesta temporada “Right on Time”. Un quintet arrelat a la tradició més salvatge de la cultura popular nordamericana.

Magnolia, un quartet de tall  més jazzístic amb Francesc Capella, Paco Weht i Anton Jarl amb un disc enguany, “That’s a Plenty”  (Temps Record 2015) enregistrat al Jamboree. Amb ells han participat amb dues cançons originals i la seva presència al film The Choosen d’Antonio Chavarrias, de propera estrena.

The Rhythm Treasures amb el saxofonista Artem Zhulyev on vol celebrar aquest gènere que tant l’ha influenciat. Amb aquesta formació prepara el seu primer single que serà la seva tercera referencia en el segell A Wamba Records.

Col·labora habitualment amb la Barcelona Big Blues Band amb qui ha tret un EP amb el segell Sleazy Records. Una artista amb una enorme inquitud creativa.

“es la voz más poderosa y llena de matices de la escena del Rhythm’n Blues en nuestro país” Mas i Mas