Anaïs Vila

Anaïs Vila (Santpedor, 1988) edita Entre els dits, el seu primer disc de cançons pròpies amb Temps Record (gener 2015). Després de fer gira per Catalunya, Andorra i Menorca com a cantant en diversos grups de versions durant gairebé una dècada, Anaïs Vila aglutina les cançons que ha anat creant durant els últims tres anys i inicia el seu projecte propi, on firma la lletra i la música de tots els temes.

A Entre els dits” l’acompanyen quatre joves músics (Jordi Blanes “Petit”, Josep Cordobés, Mateu Peramiquel i David García) i hi col·laboren Oriol Guillén, Sandra Sangiao (BGKO) i Manu Guix. Compta, també, amb la coproducció i alguns arranjaments de Pep Soler. Paral·lelament al seu projecte com a cantautora, Anaïs Vila segueix cantant i fent concerts acústics de versions amb La Mona Verda, Vermú, Sandra i Anaïs i M&A i forma part d’Anamorfosi, una combinació de creacions poètiques i musicals amb la jove poeta Anna Gual.

Anaïs Vila és, a més, periodista, i combina la música amb la ràdio, dirigint un programa infantil a Ràdio Santpedor i versionant en directe temes clàssics a M80 Ràdio (2013-14). S’ha format com a músic a la EMMS durant la seva infantesa i adolescència i ha rebut classes de cant clàssic de Núria Checa i de cant modern de Gemma Abrié, Errol Woisky, Isabel de Llanos i Elisabet Castro. Ha estudiat un any de comèdia musical a l’escola Coco Comín de Barcelona i és màster en Estudis Teatrals i programació cultural per l’Institut de Teatre de Barcelona i la UAB. Actualment, segueix la seva formació musical al centre Gershwin Vocal Studio de Barcelona i al Taller de Músics.