Ángela Furquet

És cantant, llicenciada en el Grau Superior de Jazz i Música Moderna pel Taller de Músics de Barcelona i professora de cant especialitzada en Voice Craft.

Acaba de gravar el seu primer disc en solitari (juny de 2014), “De Sol a són: Cants del Treball”, es tracta d’un projecte molt personal en què participa com a compositora, arranjador, veu principal i percussió. Tot sota la producció musical de Carlos Dénia i Aleix Tobias, i la participació de Judit Neddermann i Kathy Sey (veus), Toni Saigi (piano), Toni Porcar (guitarra espanyola), Miquel Àngel Cordero (contrabaix) i Aleix Tobias (bateria i percussions), Pau Figueres (guitarra espanyola), Valentín Murillo (flauta travessera), Adrià Plana (guitarra elèctrica), Lluna Aragón (violí), Loli Nycz (viola), Sandrine Robilliard (violoncel), Tóbal Rentero (llaüt àrab) i Sonia Rodríguez (veus).

D’altra banda, amplia els seus coneixements de guitarra i percussió tradicional, i és professora de tècnica vocal i laboratori de cant a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

Comença la seva formació musical a l’Espai de Jazz de la Universitat Jaume I de Castelló amb Ramón Cardo i Bob Stoloff entre d’altres.

També rep classes de tècnica vocal amb Viv Manning, Sílvia Pérez Cruz, Ana Finger, Maureen Scott i Daniel Zangger Borch.

És membre del grup a capella Coda (www.codagrup.com), amb el que grava el segon disc Back to 6. El disc es presenta a la sala Luz de Gas amb un espectacle homònim dirigit per David Vert. Amb Back to 6 fan una gira per diferents sales d’Espanya, participen en GPS 2012 i també participen al Festival de Jazz de Getxo 2012, Festival de Jazz de Tortosa 2012 i el prestigiós Jazzahead de 2012 de Bremen, Alemanya.

A més ha estat vocalista de la Big Band de l’UJI dirigida per Ramón Cardo i d’altres formacions amb les que explora diferents estils, com el jazz, música brasilera, música cubana, folklore argentí, amb músics de la talla del pianista Ricardo Belda o el saxofonista Kiko Berenguer. Amb aquests últims participar al Festival de Jazz de Lugo 2009.

A l’àrea pedagògica, és professora de tècnica vocal, llenguatge musical, laboratori i improvisació en el cant a l’Escola Eòlia des de 2007. Des del 2012 forma part de l’equip docent de l’ESAD (Escola Superior d’Art dramàtic) dins del departament de veu . El 2010 obté el CMT a Estill Voice Training System, a partir del qual treballa com a assistent de Viv Manning en curs intensius de Nivell I i II destinats a professionals de la veu (cantants, actors, foniatres, logopedes) impartits tan escoles de cant i interpretació com hospitals (Hospital de Cadis, 2011; Hospital Sant Joan de Déu de Santurtzi, 2012).