Ariadna Rulló

Ariadna Rulló va néixer el 13 de maig de 1985 al barri d’Horta de Barcelona.

Allí va passar els seus dos primers anys de vida envoltada d’amor i música. El seu pare, en Ton Rulló, la cuidava mentre anava composant amb un vell piano. Ja de ben petita l’acompanyava amb les seves creacions.

Més endavant, la família es va traslladar a Santa Eulàlia de Ronçana amb els seus avis, un poblet on va trobar grans amistats i on se li va despertar la passió pels animals i la naturalesa.

Sempre duia un quadern amunt i avall on escrivia les seves coses. Als 14 anys, composà la primera cançó fruit de la seva obsessió amb la lluna. Podríem dir que, a partir d’aquí, va començar a combinar els seus escrits amb els quatre acords de guitarra que li va ensenyar el seu pare. Cap a l’any 2001, decideix començar els estudis de bateria i ritme a l’escola Rock a Prop de Granollers, on va formar part del seu primer grup de punk-rock com a bateria. Els darrers anys, s’integrà ja com a cantant en diferents grups, obtenint-ne així mateix experiència en l’àmbit de la composició musical.

Amb 20 anys pateix una crisi personal que l’obliga a centrar-se en sí mateixa i a treballar per a la seva pròpia evolució. Serà en aquest moment quan comença a composar més seriosament.

En aquest període, l’Ariadna s’endinsa al món de l’electrònica i dels programes d’edició musical gràcies al suport i a l’amor del seu amic Arnau Vallvé, qui esdevé un punt clau a la seva carrera.

A l’inici del 2009, es trasllada a Barcelona, on combinarà el ioga i la meditació amb les col·laboracions amb diversos grups de música, amb qui compartirà les seves creacions. No serà fins l’any 2012, però, quan emprendrà la producció del seu primer disc en mans del seu amic i mestre musical Jordi Pegenaute.