DDM trio

DDM és un projecte de composicions pròpies que reuneix i posa en comú tots els vessants de la música que apassiona als seus integrants, adreçades cap a la versió més creativa i sense complexos del Jazz modern i actual, influenciats per artistes com Avishai Cohen, The Bad Plus o Josuah Redman, entre d’altres,  en una suggerent recerca de totes aquestes variants musicals a través del format de trio principalment, però que es complementa amb col·laboracions i altres formats per buscar altres sonoritats i possibilitats.

Un projecte orgànic, delicat i intens, on els tres músics despullen les seves emocions i virtuts musicals per crear un espai sonor on, tots els tipus de públic i oients, gaudeixin de la música que DDM proposa.

El projecte neix a Barcelona el 2016 i en el mateix any grava el seu primer disc CYCLO. Des de llavors ha actuat en diversos cicles, festivals i sales, així com una recerca constant de noves sonoritats i una intensa activitat creativa.

DDM treballa el format clàssic del trio de: Piano, baix i bateria, al que busca donar una renovada visió, i d’altra banda el format de: Guitarra, teclat i bateria, mesclant i buscant una diversitat sonora original i diferent en una formació d’aquestes característiques.

Està liderat per Pablo Yupton (Baix elèctric i guitarra) i Roger Giménez (Piano, Rhodes), juntament amb Joan Terol (Bateria)