EXESS

EXESS és el nom artístic de l’experimentat guitarrista, cantant i compositor nascut a Barcelona Xavier Soranells (jugant amb les seves inicials en anglés XS). Sota aquest Alter-Ego presenta el seu nou projecte musical que aposta per un so Pop-Blues personal amb arrels mediterrànies.

La seva passió per la guitarra va començar éssent un adolescent, tot participant a bandes diferents amb amics. Després de completar els seus estudis, es va traslladar a Estats Units per tocar amb grups de Blues locals de la zona de Massachussets. Posteriorment, va ampliar la seva formació musical en el prestigiós Berklee College of Music University de Boston.

El primer treball discogràfic d’EXESS indaga en el classicisme del Rock, Blues, Soul i R&B, per crear un nou so Pop dirigit a un públic ampli i heterogeni. Una sonoritat d’alta qualitat, cuidada al mínim detall, amb composicions pròpies que recuperen el sabor dels grans clàssics amb un estil propi.

L’àlbum ha estat produït per Jaime Stinus i masteritzat als estudis Abbey Road de Londres. El seu llançament està previst a 2016.

http://www.exessmusic.com

Àlbums de l'artista