Giuliano Parisi

Giuliano Parisi comença a tocar a l’edat de 7 anys el pianoforte clàssic aconseguint el diploma al Conservatori de Frosinone i màster en Composició (Itàlia) i després diploma a pianoforte jazz seguint classes magistrals de Barry Harris, Greg Burk, Paolo Tombolesi, Ettore Fioravanti, Jerry Bergonzi, Gregory Hutchinson, Ruben Rogers, Rachel Gould o Joe Magnarelli, entre d’altres.

El 2009 treballa com a compositor i guanya premis en prestigiosos concurs internacionals (Ibla Competitions New York, Festival Lavagnino, TIM Competitions, Premi Petrassi). El 2011 col·labora amb la Big Band del Conservatori de Música de Frosinone dirigida pel M ° Roberto Spadoni muntant un repertori de chansons françaises d’acord jazz, amb els que realitzaria una gira, actuant en diversos teatres i en l’ambaixada francesa a Roma.

A partir de setembre 2012 es trasllada a viure a Alacant (Espanya), on imparteix tallers d’improvisació de jazz, arranjament musical i combo al Conservatori Superior de música “O. Esplà “d’Alacant, i col·labora amb la big band jazz del conservatori dirigida per Antonio Moltó. En octubre 2014 obté una borsa de treball de la comissió europea per impartir seminaris de jazz en aquest conservatori.

Actua regularment amb diverses formacions de jazz a Espanya i Itàlia, tant en jazz clubs com teatres i auditorium i ha tingut l’oportunitat de compartir escenari amb músics internacionals del jazz de la talla d’Ángel Ros, David Harrington, José Luis Santacruz, Julio Fuster, Nelson de Lleó, Pierre Lleó, Andrés Lizón, Curro García, José A. Bornay, Rene Dossin, Moisès Berenguer, Ramón Cardo, Manolo Díaz, València big band, David Cunyat, Antonio Moltó, Luis Castellà, Rechel Gould, Jerry Bergonzi i Joe Magnarelli.

El 2015 ha llançat el seu CD “Introducing Myself”  (Temps Record 2015) acompanyat per Jeff Jerolamon a la bateria i Julio Fuster al contrabaix.