Javier Vizcaíno

El compositor i pianista espanyol Javier Vizcaíno comença a estudiar música de forma autodidacta a l’edat de set anys, decantant molt aviat per l’estudi del piano. Es trasllada a Múrcia per estudiar al Conservatori amb els prestigiosos mestres Antonio Narejos i Miguel Luis Losada, finalitzant els seus estudis amb les més altes qualificacions. Amplia la seva tècnica pianística amb els mestres Diego Cayuelas (Madrid) i Giuseppe Scotese (Roma) entre d’altres.

Posteriorment realitza els seus estudis de Composició (harmonia, contrapunt i fuga, Anàlisi, Història de la Música i Orquestració) al Conservatori Superior de Múrcia amb els compositors Javier Artaza, Sixto Herrero i David Mora entre d’altres. També ha rebut classes dels compositors Antón García Abril, Tomás Marco, Samuel Adler, José María Sánchez Verdú.

Ha ofert nombrosos concerts interpretant les seves pròpies obres tant a piano sol com en diverses agrupacions de cambra.

La seva producció musical abasta obres per a piano, ensembles de diverses formacions, música de cambra, música per a orgue, cor, orquestra, música electrònica.