Jose Cañal

Jose Cañal és un cantant i compositor nascut a Barcelona.La seva veu és la seva arma més potent i així ho reflecteixen les seves influències, que passen per artistes com Michael Jackson, Eric Benet o el jazz vocal de Take 6.

Després del seu projecte a capella, va capitanejar la banda de covers Éisac Project, que el va portar a tocar en mítiques sales com Luz de Gas (Barcelona), i amb músics membres de la secció de metalls de Muchachito Bombo Infierno. Va ser durant el seu camí amb Éisac Project que Jose Cañal va començar els seus primers treballs com a actor de doblatge musical.

Com a cantant, ha estat la veu principal del doblatge en espanyol de Charlie, i la Fàbrica de Xocolata, a més de participar musicalment en altres grans produccions audiovisuals com Polar Express, Ice Age 2, Madagascar, Germà Ós, Brave, Trolls, etc. Actualment, segueix posant la seva veu en bandes sonores de diferents films i sèries de plataformes com Netflix i Amazon.

Actualment, un dels seus grans projectes és el seu canal a YouTube, que en menys de 3 anys ja acumula més de 12 milions de visites i més de 100K subscriptors. Versions en espanyol de temes d’Ed Sheeran, Hoobastank o Christina Perri s’han consolidat a la xarxa a l’artista. La reacció del seu públic a la xarxa, l’ha animat a començar a treballar amb les seves pròpies composicions.

A més, forma part del grup Recover, banda composta per dos membres (piano i guitarra), amb la qual interpreten covers de temes actuals i comercials en versió acústica.

Àlbums de l'artista