Martina Tresserra

Formada principalment com a actriu a l’Institut del Teatre Barcelona i a l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Desenvolupa paral·lelament la seva faceta com a cantant. Llicenciada també en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Ha treballat com a actriu en l’obra Animals de Companyia d’Estel Solé. Una obra amb una extensa gira que els ha dut per cases de tot Catalunya, diferents teatres de Centreamèrica i dues temporades al Teatre Capitol de Barcelona. També ha treballat en altres muntatges com Al 80% de les dones els agrada que les facin riure de Miki Esparbé, Cançons d’amors i de guerres dirigit per Agustí Humet, Argelès sur mer dirigit per Àlex Rigola, així com diferents homenatges i recitals de poesia. Ha participat també a sèries de televisió com El cor de la ciutat (TV3) i en nombrosos curtmetratges.

Altres dones és el seu primer àlbum com a compositora i cantant. Un disc de poesia musicada a partir de poemes d’Estel Solé. Compta amb la col·laboració de grans músics que s’han sumat al projecte donant cadascú el seu toc personal al tema que interpreten. D’aquesta manera podrem gaudir de diferents estils i sonoritats aconseguint un disc que és un viatge de diferents artistes a través d’una mateixa veu.