Pares

Pares és el nom conceptual pel projecte en solitari de David Espínola (Vilanova i la Geltrú, 1980). Nascut amb la intenció primera d’explorar les relacions filials a través de la seva música, les lletres d’Espínola han evolucionat cap a temes més diversos, com l’amor romàntic, el desamor o l’ambient bucòlic. Havent escrit prou cançons per afrontar un disc va empènyer el projecte cap a una formació complerta amb David Espínola, Danny R. del Moral, Lluís Vidal, Jordi Contreras i Marc Grau Jr. Pares es definexen com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, a vegades intimista i a vegades atacant amb voracitat riffs i melodies èpiques.

Els primers passos de la banda van ser gravar el primer LP, a Mi Casa Teléfono Records durant 2015. De Sota Els Pins veurà la llum sota el segell Temps Record la primavera de 2016.

David Espinola ha estat un habitual de l’escena indie catalana des de la seva adolescència, tocant arreu del territori amb Zivil, Pere Tapias, Los Rotos i Suite Momo, entre d’altres.