Paula Domínguez

Paula Domínguez.- Malaguenya d’origen coíno establerta a Barcelona des dels 18 anys, on comença la seva carrera artística. Llicenciada en estudis musicals superiors en la modalitat de flamenc per Taller de Músics (Barcelona).

Paula ha col·laborat en projectes com la “Cuban Sound Project” de Demetrio Muñiz, “Actitud” Maria Marta (Argentina), l’Orquestra Simfònica de Galícia juntament amb la soprano María Bayo i sota la direcció de Victor Pablo Pérez, l’Orquestra Simfònica del Vallès , les Bandes Municipals de Barcelona i de Santiago de Compostel·la, Santiago Auserón i l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, “Com un cor” d’Alberto Manzano, Lenacay, Frank Diago, Patáx (Madrid) … i ha actuat en festivals nacionals i internacionals de països com Grècia, Korea, Regne Unit, Suècia, França, Lituània, el Brasil …

De treballs discogràfics, destaquen els àlbums Ryma (SatéliteK) i Yerel (Kasbah), de Lenacay, i que inclouen composicions de la seva autoria, la participació en “Com un cor” (Sony Music) i Sonydo urbà (Sony Music) i també la del disc “Llibertat” de l’Orquestra àrab de Barcelona, ​​(Harmonia mundi), a més de “Tot de mi” de Cris Juanito amb Original Jazz Orquestra Taller de Músics (Música Globa) i Cançons de Santiago Auserón amb l’Original Jazz Orquestra de Taller de Músics (La petjada sonora).

Ha participat en concursos de TV com “Tu cara no me suena todavía ” i “La voz” (sisena edició, a Antena 3), i ha aparegut en programes com El hormiguero i Zapeando.

En 2016 llança a Youtube un tutorial anomenat “Como aflamencar melodias” que fins a la data reuneix 35 vídeos. Paula imparteix classes de tècnica vocal des de 2010 presencials i online.

Actualment, té dos cursos en línia disponibles a la seva web www.pauladominguezmusic.com

El seu projecte actual, “Aire”, amb cançons de la seva autoria, té dos àlbums al mercat “Cachitos de paper” (Temps Record, 2016) i “Lleno de flores” (Temps Record, 2018) realitzats amb la producció artística de Vicenç Solsona i Matías Míguez. En aquest 2019 Paula ha recopilat els temes de la seva autoria dels anteriors àlbums en un mateix àlbum “Aire” (Temps Record, 2019).

https://www.facebook.com/pauladominguezthesinger/