Pere Soto & Josep Traver

Josep Traver és guitarrista eclèctic amb experiéncia en estils com el swing, jazz-manouche, bluegrass,etc. És un habitual de l’escena musical de Barcelona i ha realitzat nombroses aparicions en ràdio i TV. Ha actuat en concerts a Europa, USA, Equador, Uruguai, Brasil, Sud-àfrica i Japó. Actualment forma part de grups com Joan Chamorro & Andrea Motis, Gumbo Jass Band, Dumpy Lobsters i d’altres.

Pere Soto, guitarrista de jazz i compositor, arranjador, productor musical.

El 1992 grava el seu primer CD Metanoic (Països Baixos), el qual va ser elegit millor disc del mes per JAZZ SOUTH ART FEDERATION (USA). El seu segon disc, “Particular Vernacular”, va ser gravat a Nova York 1994 amb Jeff Ballard, Ben Allison, Dave Douglas, Dave Liebman, Bill Gerhardt.

Fundador del seu grup d’gypsy jazz Django ‘s Castle amb el qual s’ha produït 9 Cds. Algunes de les seves músiques apareixen en importants pel·lícules internacionals com “Un lugar en el Caribe” (2017).

Se li coneix en l’escena internacional per la seva flexibilitat estètica que abasta estils tan dispars com el gypsy jazz, el free jazz, avantgarde, jazz fusion, Bebop i en el terreny de la música clàssica els gèneres de contemporània, electroacústica, estils del segle XX en general.