Raska

Raska és un grup musical format l’octubre del 2011 i amb arrels principal- ment al Baix Montseny i Maresme. La seva trajectòria es caracteritza per ser un camí d’evolució constant i d’acumulació d’experiències i influències musicals que han portat el grup fins a la plena maduresa, amb un so propi i un directe ple d’energia.
El tret de sortida de Raska és amb Desperta’t, maqueta amb la qual fan el salt als primers escenaris el 2011. Al cap de dos anys, el 2013, el grup treu el seu primer àlbum, “Seguirem Cantant”, en el que plasma el seu ska festiu, jove i enèrgic i en el que es po- den veure pinzellades de reggae, rock i fins i tot salsa.
Amb les bones vibracions de “Seguirem Cantant” encara ressonant, Raska es torna a tancar a estudi per publicar el seu segon treball el 2014: “Welcome to Raskalimera World”. En aquest nou projecte el so del grup comença a girar cap a un espectre més intens, més proper al rock. Aquesta tendèn- cia es reconeix també amb la inclusió de lletres més crítiques i on les les reivindicacions socials hi entren amb més força.
Després de més de quatre anys creixent, gaudint i fent gaudir el públic dels escenaris catalans, l’estiu del 2015 el grup es planteja un nou salt introduint canvis importants en la composició del grup i preparant amb molta dedicació l’últim treball: “Reneix de les cendres”.

http://www.raska.cat

 

Àlbums de l'artista