Roger Giménez

Roger Giménez, nascut d’any 1984, finalitza els seus estudis superiors de piano Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona, compaginant també amb classes de trombó jazz al mateix conservatori. Posteriorment, es trasllada a Amsterdam, per seguir creixent i desenvolupant la seva carrera artística.

Ha rebut classes de músics com Iñaki Sandoval, Mariano Diaz, Horacio Fumero, Kareel Bohelee, Hans Vroomans, Eric Van Lier, Johan Plomp, Michel Phillip Mossman, Stephan Karlsoon, entre d’altres.

La polivalència és un dels seus punts forts, tot i que en el jazz és troben els seus pilars basics, treballant i col·laborant amb projectes i artistes d’estils ben variats tant amb el piano com amb el trombó. Projectes com La Glamour Band (covers 70’s80’s90’s), Sherpah (Rumba/latin/reggae), Ual·la (cançó d’autor), Ciudad de Cuarzo (teatre musical), Under The StreetLamp (USA, american song book), David Mengual Free spirits Big Band, Amics de les Arts (pop), No way out (pop-rock), Elefunk (funk), Roc Calvet quartet (jazz), The Fenicians (ska-jazz), per nombrar només alguns.

Ha girat i participat per escenaris de tot Europa i en nombrosos festivals de jazz I altres estils com Barcelona, Terrassa, Zagreb, Graz, Sallent de Gallego (Fest Pirineo Sur), Amsterdam, Brusel·les, Vienna entre d’altres.

Actualment liderant el seu projecte Roger Giménez Trio i DDM, un alttre formació a trio composant i liderant juntament amb Pablo Yupton.