Songbook

Piero Cozzi S’inicia al saxo de forma autodidacta, més tard estudia amb professors com G.Baiocco i M.Caldura. Poc després comença la seva trajectòria professional tocant amb diferents músics i formacions de la seva àrea local. El 1990 es trasllada a New York on rep clases a la New School of Music, de la mà de J.Snidero, K.McIntyre, H.Galper, K.Werner, J.Brackeen. Participa en seminaris i master class a càrrec de Joe Henderson i KennyWheeler i d’altres músics de reconegut prestigi. Ha tocat en importants festivals de jazz d’Itàlia, França, Eslovènia, Croàcia, Sèrbia i Àustria. Ha col·laborat amb músics de reconegut prestigi internacional com L. Konitz, J.Walrath, T.Scott, Claudio Roditi, Enrico Rava, Paolo Fresu, S.Gut, G.Basso i molts més.

Quique Angulo Després d’acabar els seus estudis de Jazz del conservatori del Liceu, comença a treballar com a guitarrista amb Francesc Burrull Combo (participant en Festival de Jazz de Joves músics Europeus) o tocant amb músics com Daymond Bround o Francesc Capella.
2003 estudia a New York amb Peter Bernstein i Jim Snidero entre d’altres, a Boston amb Rick Pekan i amb Jessey Van Ruller a Holanda.
El 2005 treballa com a sideman tocant amb músics de talla internacional com Jorge Rossi i Mike Kaupa. El 2006 Treballa com a membre a El The Classical Bebop and Swing guitar duo que comparteix amb el Guitarrista Dave Mitchell, duo que ha participat en multitud de concerts i seminaris dedicats a la guitarra de jazz a nivell nacional, Sevilla, Cadiz, Barcelona, Salamanca, etc.
Actualment a part d’aquest duo, és membre del W.A.F. trio, grup que comparteix amb l’organista Phil Wilkinson i el bateria Roberto Faenzi fent concerts per tota la geografia espanyola en sales com el Cercle de Belles Arts de Madrid o El Teatre Liceu de Barcelona entre d’altres, i treballa com Sideman i col·laborant en diferents projectes discogràfics amb els músics més reconeguts a nivell europeu-nacional, Jay Wallis, Frederic Carlquist, Anna Luna , Piero Cozzi, Nono Fernández, Toni Solà …

Pep Rius 1984-1987 Estudis de solfeig, harmonia, contrapunt, guitarra i combo a l’Estudi Maria Anglada de Barcelona amb Jorge Sarraute, Riqui Sabatés, Peter Delfinich, Agustí Fernàndez i Josep Mª Almacelles.

Com a guitarrista i contrabaixista ha format part dels grups: La Locomotora Negra, Swingset, Jubilee Jazz Orchestra, Orchestrina Della Luna, Big Band Jazz Maresme, Blue Note Quintet, Sandy River Jazz Band, Gerard Nieto trio, Andrei Kitaev trio, etc

Ha acompanyat a músics com Arrigo Tomasi, Ricardo Hochberger, Toni Solà, Francesc Capella, Piero Cozzi, Dave Mitchell, Raynald Colom, Biel Ballester, Txell Sust, Marian Barahona, Laia Porta, Ignasi Terraza, Jorge Sarraute, Lucky Gurí,, Pere Farré, Josep Mª Farràs, Oriol Romaní, Randy Greer, Andrei Kitaev (pianista de Lionel Hampton), Comediants, entre d’altres en Festivals de jazz (Arenys de Mar, Tarragona, Premià de Dalt, Andorra, Reus, Calonge, Terrassa, Ciutat Vella, Montauban…), Sales de concert (Cova del Drac, Jamboree, Bel Luna Jazz Club, Jazz Cava de Terrassa…)

Com a músic Free Lance, és requerit per a col.laboracions, gravacions, substitucions, etc.