The Mellow Sound

“The Mellow Sound” neix en la ciutat de Barcelona l’any 2012. Format per quatre músics de procedència molt diversa i fruit d’un interès comú pel jazz i la música moderna, aquest quartet (veu, piano, contrabaix i bateria) enfoca el jazz des d’una perspectiva fresca (amb temes propis en la seva majoria) però amb una forta base del jazz més clàssic (estructures, swing, estil…)

El so resultant és interessant perquè no encaixa dins de la categoria de jazz fusió ni en els estils actuals més escoltats. S’apropa més a un so clàssic però no abusa dels estàndards típics, ni recorre al més evident sinó que és subtil, agradable i atraient. L’experimentació s’adverteix a l’escoltar un repertori cuidat que està contextualitzant l’escència del jazz.

Antonio Navarro (Gran Canaria, 1990), Aida Ten (Barcelona, 1995), Valentín Rodríguez (Badajoz, 1986) i Denís Suárez (Ourense, 1990) presenten un projecte que reflecteix un intens treball d’estudi i la suma de la riquesa i bagatge musical de cadascun dels components.