Trópico de Capricornio

Trópico de Capricornio està format per:

Laura Morillo, Cantant i Guitarrista transmissora d’emocions, d’una sensibilitat que t’arriba el cor i amb  l’exquisidesa alhora d’interpretar la música amb gran respecte per la cultura i l’origen dels compositors dels temes que reinterpreta i li dona caràcter i personalitat, combinant la seva vessant de guitarrista i cantant, amb la composició, formació musical i arrengaments personals.

Leo Tejedor, Guitarrista sòlid, delicat i extremadament definit en la improvisació. Tejedor és també un nom propi en els escenaris i en les aules.  Compta amb una formació musical adquirida els EUA al costat de grans mestres internacionals com Peter Bernstein, Lage Lund i Steve Cardenas.

També format al costat de mestres com José Luís Gámez, i Dani Pérez , i actiu en l’escena jazzística secundant una llarga llista de noms reputats com Horacio Fumero, Jon Robles, entre d’altres. Músic conegut i reconegut dins el mon del Jazz , amb una llarga trajectòria en el nostre País.

Gaby Ardèbol, Saxofonista amb una sonoritat molt personal que el representa. Músic de perfilada maduresa, versàtil, amb caràcter i domini del llenguatge dels originals del Jazz . Va estudiar saxòfon amb els mestres Ricard Roda i Frank Tiberi.Ha compartit escenaris amb el  Mestre Francesc Burrull, Horacio Fumero, i Jesse Davis entre d’altres . Ens ha permès gaudir de projectes com Roda de Saxos, formació de la qual fou membre sota la batuta del mestre Ricard Roda, i de la qual n’assumí la direcció des de la retirada d’en Ricard Roda fins a dia d’avui.

Joan Martí, Contrabaixista, músic amb gran personalitat, definit e improvisador per excel·lència. Nascut a Barcelona, ha viatjat per escenaris d’Holanda, França, Regne Unit, Alemanya i Dinamarca. Ha compartit escenaris amb Lee Konitz – Jorge Rossy, Sean Levitt Trio, Alex Carbonell, Pere Soto i el seu grup  DJANGO’S CASSRLE, Robin Kenyatta, Lucky Guri i Josep Maria Farràs

Jonas Santana, Percussionista, músic autodidacta i polifacètic, que s’inicià en el món del rap amb el grup “s.a.n.afro-descendete nervoso en els anys 90”. El seu primer treball en solitari, el Àlbum “Ritmo y Poesia”, es el resultat d’anys de treball, inspiració, dedicació i lectures, que aconsegueix reflectir en les lletres totes les sensacions i experiències viscudes durant els anys. Improvisador i amb estil propi amb grans influències del funk, afro-jazz amb essències de percussió brasileres.