Venancio y los jóvenes de antaño

Amor, desamor i jerseis de llana: Venancio, amb l’impagable acompanyament de Los Jóvenes de Antaño, ens ofereix una mirada desenfadada i en vers a la vida moderna. Fan cançons pròpies i en format acústic, amanides amb unes poques versions musicades de poemes de Casasses, l’Estellés o Raúl Rivero.

Tot partint del bolero i el son cubà i amb incursions desvergonyides al jazz, la ranxera, la rumba i fins les jotes mallorquines, aquests cinc valents lliuren al món un repertori original i brillant que deixarà els joves d’avui i de sempre corpresos, corfosos i esmaperduts.

El novembre de 2010 s’han proclamat guanyadors del Concurs Acústica de Barcelona, el 2011 han quedat 3ers al Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó i el 2012 han guanyat el concurs “Concert”de Concerts Privats. A més, el juliol de 2013 han estrenat, juntament amb el Col·lectiu La Persiana, l’espectacle de circ “Violeta” i el febrer de 2014 s’ha publicat el seu primer disc,Vida en martes (Temps Record).

Venancio són Dani Alvarez (veu), Joan Gil (guitarra), Bernat Torras (percussió), Gerard Cantero (baix) i Leo Torres (trompeta).