WEDNESDAY NISPERS

Rai Castells – Guitarra i fx

Marcus Gibert – Saxo Tenor

Valentí Querol – Bateria

Wednesday Nispers és una formació recent, que va començar a partir de les ganes de tocar de tres músics i ha derivat en un projecte concret i l’enregistrament del seu primer disc A Year From Now (Temps Record 2016).

Els tres músics exploren la sonoritat d’una formació especial, sobretot per l’absència d’un baixista. El repertori és una mescla de composicions pròpies, standards de jazz “girats”, i temes més moderns.

El guitarrista Rai Castells es va graduar Summa Cum Laude al Berklee College of Music (Boston), gràcies a diverses beques. A Boston va estudiar amb George Garzone, Joe Lovano i molts altres. Ha tocat amb Bill McHenry, Jeff Galindo, Marco Mezquida, Miguel “Pintxo” Villar, Martí Serra i Raynald Colom per nombrar-ne alguns.

Marcus Gibert, va estudiar a Barcelona amb en Joan Chamorro, l’Alfons Carrascosa i en Jon Robles i a Bèlgica amb Kurt Van Herck i Ben Sluijs. Ha participat de projectes amb Bert Joris, Dré Pallemaerts i la Ghent Youth Jazz Orchestra.

En Valentí Querol, ha crescut amb mestres com Marc Miralta, Angá Díaz, David Xirgu i Jon Robles, tocant sovint amb aquest últim (Jon Robles Big Band) i altres projectes com Picnic Suite i Zoom Trio amb músics com Joan Martí, Àlex Reviriego i Juan Clavero.