FORGOT YOUR DETAILS?

Calidoscòpic

12,10 IVA inc.

Category: Artista: [:es]Anthus[:ca]Anthus[:]

Otras plataformas de venta:

Description

Sorry, this entry is only available in Catalán and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Tot un món a través d’un calidoscòpic…

“M’agrada observar el món que m’envolta, el veig vestint-se d’una multitud de realitats que se sobreposen l’una al d’amunt de l’altra, com capes, vidres i miralls que reflecteixen la nostra existència i en els quals interpretem com som o com voldríem ser… I si canviéssim l’angle des d’on ens estem observant? Cal coratge per fer-ho… Res és estàtic, res no és el mateix que era abans i no serà el mateix d’aquí a uns instants. La llum que ens envolta es transforma, les nostres realitats canvien i ens donen com a resultat una amalgama de possibilitats, un continu d’alternatives en moviment. Cal atrapar-les! La nostra existència fluctua segons com ens incideixi la llum, segons l’angle amb el qual estiguem observant, i, no cal dir, des del qual ens estiguin mirant…”, explica Anthus.

I així també és “Calidoscòpic”, el nou tercer treball d’Anthus. Un disc eclèctic, polièdric, amb molts significats i moltes influències, des del jazz més clàssic al contemporani, passant pels sons més variats, des de la Mediterrània al rap. Com sona tot això? Què tenen en comú? Un amor immens per la música i per les ganes de fer música.

“Calidoscòpic” és, en definitiva, una celebració de la diversitat, del canvi i de l’evolució.

Amb aquest nou treball, Anthus porta el seu estimat jazz als límits per explorar nous terrenys. La seva veu no serveix només per a cantar, sinó que esdevé un instrument més, com ara la bateria, el piano, el contrabaix o la trompeta. I és que amb “Calidoscòpic” estem davant d’un veritable i honest jazz d’autor, amb una clara vocació innovadora i una forta voluntat de sorprendre i d’agradar a tot aquell que escolti els 10 temes que componen el disc. Quatre són instrumentals, quatre estan cantats en català, un en anglès i un altre en una llengua inventada, fruit de la fusió entre català, sicilià, francès i napolità.

Benvinguts al món calidoscòpic d’Anthus. Gaudiu del viatge!

TOP