FORGOT YOUR DETAILS?

Scars. Part 2: Highway

Category: Artista: Alex Barat

Otras plataformas de venta:

Description

Sorry, this entry is only available in Catalán and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La segona part d’un projecte que barreja la música i el videoclip per visibilitzar el col·lectiu LGBTI+.
Scars és un projecte creat per tres joves: Alex Barat, Carla Molina i Anabel Romero, graduats en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. El projecte està format per tres cançons, cadascuna amb el seu respectiu videoclip, i té l’objectiu de sumar-se al moviment de visibilització del col·lectiu LGBTI+, a més de difondre un missatge d’igualtat i d’autoacceptació d’un mateix.
El juny de 2018 es va estrenar el primer capítol, titulat Escape, el qual servia com a introducció a la història d’Ivy, una noia lesbiana que no se sent conforme amb la seva vida i entorn. Aquesta incomoditat i manca d’autoacceptació li causa una estranya malaltia que li trenca la pell. La cançó de títol homònim
estava escrita i produïda per Alex Barat i interpretada per Sílvia Farrés. Ara s’estrena la segona part: Highway. La història d’Ivy continua i coneix a dues persones que l’ajudaran en el seu procés d’autoacceptació i sanació.

SCARS. PART 2: HIGHWAY és obra de:

ALEX BARAT. Lletra, música i producció musical

CARLA MOLINA. Producció del projecte.

ANABEL ROMERO. Directora, guionista i directora de fotografia.

MARTA SERNA. Directora, guionista i directora d’actors.

DAVID ZAMBUDIO. Productor executiu.

TOP