FORGOT YOUR DETAILS?

Lligadetes amb un fil

12,10 IVA inc.

Category: Artista: Corrandes són corrandes

Otras plataformas de venta:

Description

Sorry, this entry is only available in Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hi ha barbaritats, potser veritats, que només es poden dir cantant. Els versos creats al moment són la clau de Corrandes són Corrandes, una companyia dedicada a la cançó de text improvisat que acaba d’acomplir un repte: traslladar a un enregistrament discogràfic l’emoció de la creació espontània a partir de tonades tradicionals de la Catalunya Vella.

El disc “Lligadetes amb un fil” (Temps Record, 2017) ha sigut fet pels músics del grup: Anaís Falcó, Christian Simelio, Gerard Díaz i Marc Torrent. I ha comptat amb la col·laboració de Josep Casadevall “Carolino”, Xavi Cols, Josep Maria Ribelles, Francesc Tomàs “Panxito” i Pau Vinyoles (tècnic de so que ha realitzat al disc, a la vegada).

Corrandes són Corrandes neix el 2013 amb la il·lusió de generar una proposta d’escenari amb la cançó improvisada. El 2014 va guanyar el premi “L’Hermós” de Palafrugell i el 2015 van ser seleccionats com a companyia pel cicle “Biblioteques amb DO”. Han participat a diferents cicles de concerts i han estrenat els seus espectacles en espais de prestigi catalans. Avui el seu ventall d’espectacles és ampli, i a més de les seves propostes de concert també disposen d’una proposta de dinamització de ball català. A la vegada, també realitzen tallers diversos. La música tradicional és el jou per tal de crear, el vers improvisat una especialitat i el bon gust de transmetre-ho una realitat.

TOP