FORGOT YOUR DETAILS?

Reneix de les cendres

12,10 IVA inc.

Categories: , , ,

Description

“Reneix de les cendres” és el títol escollit pel nou disc i es deu al moment que estem vivint com a societat, en el que ens enfrontem a conflictes i reptes sense precedents, així com a la nova etapa que enceta el grup. Un pas endavant definit tant pels canvis en la composició del grup com per la seva nova sonoritat, que manté l’essència de Raska però on el rock guanya més presència, sempre amb mescla d’altres gèneres com l’ska o el rap.
En definitiva, Reneix de les cendres és el resultat d’anys d’evolució del grup i d’intensos mesos de treball. Per fer realitat aquest nou projecte Raska ha optat pel micromecenatge, realitzant amb molt d’èxit una campanya de Verkami en la que s’han involucrat desenes d’amics i seguidors.
El disc ha estat gravat als estudis valencians RPM Estudios, tota una referència als Països Catalans i per on han passat grups de la talla de La Raíz o La Gossa Sorda.”Reneix de les cendres” es el título escogido por el nuevo disco y se debe al momento que estamos viviendo como sociedad, en el que nos enfrentamos a conflictos y retos sin precedentes, así como a la nueva etapa que inicia el grupo. Un paso adelante definido tanto por los cambios en la composición del grupo como por su nueva sonoridad, que mantiene la esencia de Raska pero donde el rock gana más presencia, siempre con mezcla de otros géneros como el ska o el rap.
En definitiva, Renace de las cenizas es el resultado de años de evolución del grupo y de intensos meses de trabajo. Para hacer realidad este nuevo proyecto Raska ha optado por el micromecenazgo, realizando con mucho éxito una campaña de Verkami en la que se han involucrado decenas de amigos y seguidores.
El disco ha sido grabado en los estudios valencianos RPM Estudios, toda una referencia en los Países Catalanes y por donde han pasado grupos de la talla de La Raíz o La Gossa Sorda.”Reneix de les cendres” is the title chosen for the new album and is due to the time we live as a society, in which we face unprecedented challenges and conflicts, as well as the new group stage begins. A definite step forward both by changes in the composition of the group as their new sound, which keeps the essence of Raska where the rock but gains more presence, always mixing genres like ska and rap.
In short, Rises is the result of years of evolution of the group and intense months of work. To realize this new project Raska has opted for crowdfunding, making highly successful campaign Verkami have been involved in dozens of friends and followers.
The album was recorded in studios in Valencia RPM Estudios, a reference in Catalonia and has been visited by groups of the stature of the Dog Raíz or deaf.

(google translation)

TOP