Boxets

Sorry, this entry is only available in Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Boxets és un grup de rock cantat en català format l’any 1995 a Terrassa. Amb 4 discs editats (Quimera, 2003; Follia, 2008; Æntropia, 2012; A prop, 2016 tots ells amb Temps Record). Boxets té una llarga trajectòria en el panorama musical del nostre país. La seva música es pot catalogar genèricament dins el rock, tot i que combinen temes que van des del pop-rock fins al rock més energètic. En les cançons trobem harmonies vocals treballades, una base rítmica sòlida, guitarres molt presents i el so de l’harmònica tan característica del grup. La temàtica de les lletres és molt diversa, oscil·lant entre la realitat i la ficció, entre l’amor i el desamor, entre la felicitat i la tragèdia, i amb un toc de la vida quotidiana que ens envolta. Al llarg d’aquests anys Boxets ha realitzat concerts per tota la geografia catalana oferint el seu repertori de temes propis i intentant sempre que l’energia positiva que desprèn el grup arribi al públic de forma directa i propera.

Actualment la banda presenta el seu quart disc, “A prop”, el primer en format acústic i que significa l’inici d’un nou cicle per Boxets que va començar a mitjans del 2014 amb la incorporació un nou cantant i un nou bateria. Aquest format acústic en directe permet veure uns Boxets més intimistes i un contacte encara més proper amb la gent, però sense perdre l’essència i l’energia de la seva música.

https://www.facebook.com/Boxets/?fref=ts