Dinatatak

Sorry, this entry is only available in Catalán and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Dinatatak és una banda nascuda a Barcelona, producte de la seva interculturalitat i la barreja de les influències dels seus integrants originaris de diferents països que s’han trobat en aquesta ciutat en l’any 2008 per donar vida a temes i cançons que tradueixen el seu transitar i el seu viure entremesclats en aquesta trobada de diferents idiosincràsies amb el fil conductor que li donen els carrers i gent d’aquesta ciutat.

“Música d’autor emmarcada en les influències musicals dels seus integrants de diferents països a ritme de claqué”

Dinatatak va començar de la conjunció de la musicalització d’una obra de teatre entre els actors, els autors i els intèrprets, als quals els va despertar la inquietud de crear un projecte on s’involucrin totes aquestes disciplines.

Després de 8 anys d’estar junts i haver girat per diversos escenaris importants d’Europa, tant festivals com sales, Dinatatak vol oferir un espectacle amb cançons de tint autoral entrellaçat amb les inquietuds i influències musicals dels seus integrants, la incorporació escènica de la dansa a través del claqué i el swing dins l’emmarcació de l’aspecte teatral

Així és com Dinatatak, sent una banda d’amics de molt temps a la recerca d’un lloc en l’escena musical ha sobreviscut als canvis d’una ciutat tan complexa com pot ser Barcelona

I ara després d’un temps en voga proposa un viatge per les seves cançons-carrers, les seves persones-històries, finalment convida a escoltar el seu nou àlbum anomenat “Noms Propis” un lliurament honesta i cuinada a foc lent per al gaudi de compartir la seva experiència de el seu sentir i creixement arrelat a la ciutat de Barcelona.