Glissando Big Band

Sorry, this entry is only available in Catalán and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Glissando Big Band és una agrupació de jazznascuda el 2011,  de gran format, constituïda per 18 músics, és una de les primeres creades a l’illa de Mallorcai l’única estable. A l’estil de les orquestres nord-americanes l’agrupació està composta per 5 saxos (2 alts, 2 tenors i un baríton), 4 trombons (3 tenors i 1 baix), 4 trompetes, base rítmica (contrabaix, guitarra, piano i bateria) i cantant.

La Glissando ha actuat arreu de l’illa, a la gran majoria dels teatres i auditoris, i ha participat en el Festival de Jazz d’Alcúdia, el Festival de Jazz de Cala d’or, l’Inca Jazz, entre d’altres.

Per altra banda, la Glissando ha estat en continua formació realitzant col·laboracions amb músics afincats a l’illa com Franco Bombelli o Perico Linale, així com diverses masterclass amb músics tan reconeguts com el mateix David Pastor, Sergi Vergés, Joan Chamorro, Bob Sands, Vicens Martin, el baixista alemany Stephan Rademacher o el director artístic de la WDR big band Lucas Schmid.

 

 

 

https://glissandobigband.wordpress.com