Akhamie

Nascuda a Heidelberg, Alemanya el 1989, Camèlia va expressar un profund interès per la música des de molt jove. Durant l’escola secundària va començar a estudiar bateria i percussió en privat amb Myles Overton III de The United States Army Band “Pershing’s Own”. Durant diversos anys durant i després de l’escola secundària, Overton va ser mentor i va entrenar Camèlia en totes les àrees de bateria i percussió.

Al juny de 2008, Camellia es va graduar de Woodbridge Senior High School i, poc després de rebre el seu diploma, va fer una audició i va ser acceptada al Programa de Música de la Marina dels Estats Units. Va servir 6 anys a la Banda de la Flota de la Marina dels EUA com a baterista i percussionista de temps complet. a Yokosuka, Japó, durant la major part del seu servei i mentre va estar estacionada allà, va viatjar per la costa del Pacífic actuant a més de quinze països amb la Banda de la Setena Flota de la Marina dels EUA.

La presència a l’escenari i el mestratge musical de Camellia són electritzants, els espectadors i companys de banda sempre l’han anomenat una de les favorites del públic.

“Camellia és una música i animadora molt experimentada. Té una gran personalitat, actitud i és un plaer treballar-hi”.