Anila Padrós

L’Anila Padrós és una cantant i compositora catalana que busca en l’art l’oportunitat de canviar la mirada. Estudiant de música des de ben petita i recorrent escenaris com a corista des dels 12 anys, comença a compondre en els seus moments de reflexió i intimitat amb la guitarra.

Neix envoltada de música a la Garriga, on comença la seva formació i descobreix el seu amor per l’art i la creació. L’any 2015 passa a formar part de la companyia de la cantant infantil Dàmaris Gelabert, amb qui recorrerà grans escenaris arreu de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, com ara el Teatre Victòria de Barcelona, el festival Acústica de Figueres o l’escenari oficial d’Òmnium Cultural la Diada de l’11 de Setembre.

La tardor d’aquest 2021 l’Anila presenta el seu primer projecte personal, un primer EP titulat “Un mirall dins la butxaca”; l’oportunitat de crear un imaginari i farcir-lo de tots aquells records que encara no tenen banda sonora.

Per a ella les seves cançons són el lloc on reconèixer-se, on parlar de tot allò que és difícil dir amb paraules i de brindar a qui l’escolti l’emoció de jugar a descobrir-se.