Eugenia Crispin

L’Eugenia Crispin és una jova cantant i compositora barcelonina d’arrels gallegues i andaluses. Es va graduar al conservatori de jazz i música moderna ESEM Taller de Músics el setembre de 2020. Ha actuat en diferents sales de referència a Catalunya i Galícia, així com al Festival Jardins de Pedralbes 2019 com a telonera de la Joss Stone. Realitza concerts amb diverses formacions: a duo, amb tota la seva banda i també en solitari amb el seu piano.

Actualment està a punt de llançar el seu primer single “Quise decirte”, que porta el títol del seu primer àlbum que llançarà a la tardor de 2021, en el que s’inclouen temes propis en castellà, anglès, català i portuguès. L’acompanyen grans músics: Vicenç Solsona a la guitarra, Matías Míguez al baix, Gabriel Mastronardi als teclats, Salvador Toscano a la bateria i Paula Giberga com a corista.

L’Eugenia Crispin t’acompayarà en un viatge a través de les seves principals influències musicals (pop, soul, jazz i la cançó d’autor) usant les seves composicions i la seva veu per a què et sentis viu.