Glissando Big Band

La Glissando Big Band és una agrupació de jazznascuda el 2011,  de gran format, constituïda per 18 músics, és una de les primeres creades a l’illa de Mallorcai l’única estable. A l’estil de les orquestres nord-americanes l’agrupació està composta per 5 saxos (2 alts, 2 tenors i un baríton), 4 trombons (3 tenors i 1 baix), 4 trompetes, base rítmica (contrabaix, guitarra, piano i bateria) i cantant.

La Glissando ha actuat arreu de l’illa, a la gran majoria dels teatres i auditoris, i ha participat en el Festival de Jazz d’Alcúdia, el Festival de Jazz de Cala d’or, l’Inca Jazz, entre d’altres.

Per altra banda, la Glissando ha estat en continua formació realitzant col·laboracions amb músics afincats a l’illa com Franco Bombelli o Perico Linale, així com diverses masterclass amb músics tan reconeguts com el mateix David Pastor, Sergi Vergés, Joan Chamorro, Bob Sands, Vicens Martin, el baixista alemany Stephan Rademacher o el director artístic de la WDR big band Lucas Schmid.

 

 

 

https://glissandobigband.wordpress.com

 

 La Glissando Big Band es una agrupación de jazznascuda en 2011, de gran formato, constituida por 18 músicos, es una de las primeras creadas en la isla de Mallorcas la única estable. Al estilo de las orquestas estadounidenses la agrupación está compuesta por 5 saxos (2 altos, 2 tenores y un barítono), 4 trombones (3 tenores y 1 bajo), 4 trompetas, base rítmica (contrabajo, guitarra, piano y batería) y cantante.

La Glissando ha actuado por toda la isla, en la gran mayoría de los teatros y auditorios, y ha participado en el Festival de Jazz de Alcudia, el Festival de Jazz de Cala de oro, el Inca Jazz, entre otros .

Por otra parte, la Glissando ha estado en continua formación realizando colaboraciones con músicos afincados en la isla como Franco Bombelli o Perico Linale, así como varias masterclass con músicos tan reconocidos como el mismo David Pastor, Sergi Vergés, Joan Chamorro, Bob Sands, Vicens Martin, el bajista alemán Stephan Rademacher o el director artístico de la WDR big band Lucas Schmid.