Josep Pérez

Josep Pérez nat el 1972 a La Torre de les Maçanes, l’Alacantí, forma part del món folk en català desde fa més de vint anys, tant en grups de tradició del folclore tradicional valencià com a una de les principals formacions folk del País Valencià, NOTES SOLTES. Després de tota una vida fent difussió de la llengua i cultura tant com a professor com a músic professional, per fí es llança amb un projecte personal de música folk en català amb ressonàncies del jazz amb el projecte “Roseret de roses blanques“, primer treball en solitari on reversiona romanços tradicionals catalans, balears i valencians per a donar una nova aproximació al inacabable món del romancer tradicional.

 

“Roseret de roses blanques” és el títol del projecte en solitari de Josep Pérez, cantant del grup folk en català NOTES SOLTES. Aquest àlbum recull un conjunt de temes tradicionals del romancer català vestits amb un nou llenguatje musical, lluny de les aproximacions tradicionals d’aquest repertori. Són temes prou coneguts, posats d’actualitat amb una aproximació al jazz per a oferiri una riproposta diferent i actual : l’hereu Riera, el testament de n’Amèlia…

La direcció musical corre a càrrec del músic de jazz Amadeu Adell, contrabaix, amb la col.laboració de la guitarra de Lucas Ibáñez i les percussions de Pere Munuera.