Luna Cohen

Procedent de Belo Horizonte, Brasil, la música de Luna Cohen representa i reflecteix la rica diversitat de la cultura brasilera. Durant les últimes dues dècades, la vocalista londinenca, descrita com “una de les cantants i compositores més interessants entre les estrelles emergents de MPB – música popular brasileira” (Time Out Barcelona), ha perfeccionat el seu ofici i s’ha guanyat un lloc a la primer pla de l’escena del jazz.

El 2022 dóna la benvinguda al llançament del seu nou EP atrevit, “Samba que balança não cai”, després dels seus quatre àlbums fins ara, que inclouen el guanyador del premi Enderrock Estrada do Sol (2012) al millor àlbum de jazz nou i una nominació al millor àlbum al MIN. , els prestigiosos Premis de la Música Independent d’Espanya, per a November Sky (2016).

La “veu seductora i el talent natural per cantar” de Cohen (El Periodico, Espanya) s’ha escoltat en diversos projectes amb el seu col·laborador de llarga data, el guardonat guitarrista Rob Luft, el pianista Sam Watts i com a part de la banda de la casa de The 606 Club, Samara. Les seves actuacions a tot Londres inclouen Ronnie Scott’s Jazz Club; The Royal Albert Hall; The Jazz Café; l’EFG London Jazz Festival; Canary Wharf Jazz Festival; així com aparicions internacionals al Jamboree i Nova Jazz Cava de Barcelona i al Mas i Mas i Festivals de Jazz de Terrassa a Espanya.