Marta Serrano

Marta Serrano és l’autora i compositora de les seves cançons. Acaba d’aterra al món de la música, però porta molts anys escrivint i tocant les seves pròpies lletres. Ara és quan surt a la llum la seva faceta artística, animada per la seva família.

El seu hobbie i la seva passió és la música. Va començar a tocar la guitarra de nena, i des de l’adolescència va començar a fer esborranys de possibles cançons. Escriu lletres d’històries viscudes, sentides, més pròpies que inventades o alienes. Uneix alguns acords i dóna forma a les seves cançons.

Al desembre del 2012 va gravar per primera vegada en un estudi de gravació. L’experiència va ser tant grata que al gener del 2014 va fer una segona sessió de gravació de nous temes, per enriquir i tenir més material amb el qual treballar.

Tot el que ha fet, no hauria estat possible sense el regal de la seva família i sense el seu suport. Li van donar l’ànim, la força i l’empenta necessaris. Al costat dels seus amics formen, els pilars de la seva vida. Li han ensenyat com a persona, ho han donat tot i són també partícips del seu primer senzill “PIECES OF ME”. Un acústic on deixa tota la seva essència i les seves emocions en 14 cançons. Tanca el senzill amb un bonus track i una dedicació molt especial: Memòries del meu avi (Extracte d’un poema)

Fanàtica de diferents estils musicals: Pop. Rock, folk. indie, country, cantaautor, folklòriques tradicionals etc … S’ha deixat influenciar per diversos artistes, encara que ella marca el seu propi estil amb una veu molt peculiar. Alicia Keys, U2, Coldplay, Bon Jovi, John Mayer, Duffy, The Bright, Amos Lee, Sister Hazel, Augus & Julia Stone, Amaral, Revolver, Leiva, Pereza, Rozalén, Antonio Vega, The Smiths, Capital Cities, Ivan Ferreiro , Joaquin Sabina, Sheryl Crow, Lady Antebellum, Kenny Rogers, Faith Hill, Lene Marlin són només alguns.

Amb aquest primer llançament aprofitarà també per estrenar-se als escenaris. Amb l’ànim, ganes i il·lusió es lliurarà a tots els seus seguidors que esperen poder gaudir de la seva música en directe i molt aviat.