Roger Canals

Roger Canals (Barcelona, 1977) és un músic de llarguíssim recorregut tant damunt dels escenaris com en la gestió i la producció cultural. A més de liderar Roigé, projecte personal enfocat a la cançó d’autor amb el qual ha editat dos discos, forma part del grup Miratjazz i produeix espectacles musicals al capdavant de la seva pròpia empresa, RCProduccions. La seva formació inclou tant estudis pròpiament musicals com una diplomatura en Magisteri d’Educació Primària, la qual cosa l‘ha dotat d’una àmplia perspectiva a l’hora d’aplicar la música com a eina pedagògica.

Ja sigui en solitari o amb qualsevol dels seus projectes, Canals acumula més de 3.000 actuacions realitzades al llarg dels darrers 15 anys. A banda de girar constantment per Catalunya i la de l’Estat espanyol, ha arribat a actuar en països com França, Bèlgica, el Brasil o Costa d’Ivori. A més, ha participat en certàmens i esdeveniments tan notables com la Mostra d’Igualada, Festival del Mil·lenni, Festival Jardins de Pedralbes, Black Music Festival, FIT, FETEN, Vila-real, La Tamborinada, Biberó Rock Festival, Festival Sa Xerxa, Fira Mediterrània de Manresa, Anòlia Festival, Festival de Jazz de Sant Pol, Festival Barruguet i una expedició de Pallassos Sense Fronteres.

La Cia. Roger Canals és la seva extensió musical per al públic infantil i familiar. Actualment té en catàleg mitja dotzena d’espectacles de petit, mitjà i gran format en quatre àmbits diferenciats: animació musical d’escenari, animació musical itinerant (cercavila), teatre (contes) i audicions escolars. 

http://www.ciarogercanals.com/qui-soc/

 

http://www.ciarogercanals.com/qui-soc/http://www.ciarogercanals.com/qui-soc/