Roger Martínez

Roger Martínez, saxofonista vilafranquí, s’inicià al món del saxo de ben petit a l’escola de música Balalaica de Vilafranca del Penedès. Als 16 anys va començar els seus estudis de música moderna i jazz al Taller de Músics amb Alfons Carrascossa com a professor de saxo, escola on també realitzaria els estudis superiors amb professors com Vicent Macian, Gabriel Amargant, Perico Sambeat, Joan Díaz o Vicenç Solsona, entre d’altres.

Ha participat amb diferents projectes i ha tingut l’oportunitat de tocar amb músics com Jorge Pardo, David Murray, Mala Rodríguez, Perico Sambeat o Josemi Carmona.

Fins ara ha gravat diversos CD’s com a sideman amb Achilifunk, Big Mama i la Original Jazz Orquestra, Izah & Rca Flacos o amb Tak!, entre d’altres. També ha guanyat premis en forma de gravacions o gires amb Tak! i Achilifunk i durant els estudis superiors va estar becat pel mateix centre d’estudis.

Actualment forma part de diversos projectes; el quartet de jazz contemporani Tak!, és director de la Sidral Brass Band, acompanya la cantant de soul Izah amb el saxo i el synth, és saxo lead de la OJO (Original Jazz Orquestra, big band del Taller de Músics) i forma part de Filibusters, dins el món de la música tradicional.

Després de tot aquest recorregut, ha decidit llançar el seu primer CD, que porta per nom Valors Humans (Temps Record-2015)