Roman Gottwald

Roman Gottwald, compositor i director d’orquestra berlinès. Amb 13 anys va cantar com a solista amb la Filharmònica de Berlín sota la direcció de Seiji Ozawa, va cursar els estudis de violí i composició a Viena on es va especialitzar com a compositor i arranjador d’obres simfòniques per al cinema.

Entre els seus projectes més destacats va treballar com a director musical a l’Òpera de Sydney dirigint l’obra Boulevard Delirium.

Després d’haver guanyat el Concurs de Joves Compositors Frederic Mompou, el 2006 va començar a treballar com a mestre de composició al Conservatori Superior de Liceu i sota la seva direcció s’ha estrenat la pel·lícula Blancanieves amb música en directe al Gran Teatre de Liceu (Barcelona).Roman Gottwald, compositor y director de orquesta berlinés. Con 13 años cantó como solista con la Filharmónica de Berlín bajo la dirección de Seiji Ozawa, cursó los estudios de violín y composición en Viena donde se especializó como compositor y arreglista de obras sinfónicas para el cine.

Entre sus proyectos mas destacados trabajó como director musical en la Ópera de Sydney dirigiendo la obra  Boulevard Delirium. 

Después de haber ganado el Concurso de Jóvenes Compositores Frederic Mompou, en 2006 empezó a trabajar como maestro de composición en el Conservatori Superior del Liceu y bajo su dirección se ha estrenado la películaBlancanievescon música en directo en el Gran Teatro del Liceu en BarcelonaRoman Gottwald is a composer and conductor out of Berlin. At 13 years old he sang as a soloist with the Berlin Philharmonic under the direction of Seji Ozawa. Later he studied violin and composition in Vienna where he specialised in composing and arranging symphonic works for cinema.

Amongst his more noteworthy projects he has worked as musical director in the Sydney Opera house, conducting for the play Boulevard Delirium.

After winning the ‘Frederic Mompou International Award’ for the ‘Young Composer Competition’ he began working as Professor of Composition at the Liceu Conservatory in Barcelona. Under his direction the film Blancanieves debuted with a live orchestra in the Gran Teatro del Liceu.