Sabana

Sabana neix l’any 2018 entre els passadissos del Conservatori de Granollers i el garatge d’un dels membres (típic, però cert). Quatre amics de tota la vida que coincideixen a l’institut i al conservatori que volen crear música sincera, fresca, sense complexos, cuidada i original.

Després de gairebé quatre anys tocant junts en una altra formació, versionant cançons d’altres artistes, Jaume Mollfulleda (bateria), Roger Garcia (saxo tenor), Gerard López (guitarra) i Toni Miralles (guitarra i veu), conjuntament amb Clara Reverter (trombó) i Laia Vera (baix) decideixen fer un salt qualitatiu: crear un projecte nou amb estil i identitat pròpies, a mig camí entre el pop més clàssic i propostes més innovadores del panorama musical català.

A partir d’aquest moment, després d’escollir el nom que desagradava menys d’una llista interminable de propostes de tot tipus, neix Sabana. Les principals influències del grup són artistes com Manel, Els Pets, The Beatles, Wilco, Lluís Llach, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Oques Grasses o Jorge Drexler.

El mes de gener de l’any 2020, Sabana presenta Martes borealis, un EP de cinc cançons originals que suposa el primer treball del grup. La primavera de 2021, Sabana presentarà el seu nou treball, Ja no m’hi encanto, que recull la il·lusió del primer EP i afegeix l’experiència adquirida durant els darrers anys.