Sergio Di Finizio

Baxista, productor i docent musical, és un músic molt versàtil, que es desenvolupa amb facilitat en els més diversos estils com el flamenc, el jazz, la música electrònica, el pop i la música oriental.
Endorser de la prestigiosa marca d’instruments artesanals Jerzy Drozd Basses i de la marca de cordes Pitbull Strings.

A més de ser un famós i sol·licitat músic en l’ambient musical de Barcelona, compta en el seu historial amb moltes col·laboracions estel·lars entre les quals: Carles Benavent, Ballet Nacional d’Espanya, Jorge Pardo, Rafael de Utrera, Antonio Serrano, i un llarg etc …Bajista, productor y docente musical, es un músico muy versátil, que se desenvuelve con soltura en los más diversos estilos como el flamenco, el jazz, la música electrónica, el pop y la música oriental.
Endorser de la prestigiosa marca de instrumentos artesanales Jerzy Drozd Basses y de la marca de cuerdas Pitbull Strings.

Además de ser un renombrado y solicitado músico en el ambiente musical de Barcelona, puede contar en su historial con muchas colaboraciones estelares entre las cuales: Carles Benavent, Ballet Nacional de España, Jorge Pardo, Rafael de Utrera, Antonio Serrano, y un largo etc…Bass guitarist producer and musical teacher, is a very versatile musician, who unfolds with ease in the most diverse styles such as flamenco, jazz, electronic music, pop and oriental music.
Endorser of the prestigious brand of craft instruments Jerzy Drozd Basses and the string brand Pitbull Strings.

In addition to being a renowned and sought-after musician in the musical environment of Barcelona, he can count on many stellar collaborations in his record including: Carles Benavent, National Ballet of Spain, Jorge Pardo, Rafael de Utrera, Antonio Serrano, and a long list of others. …