Vic Mirallas

Vic Mirallas és un cantant-compositor, saxofonista i clarinetista barceloní de 21 anys. En Victor va descobrir la seva passió per la música després de començar classes de piano als 7 anys i clarinet als 10 al Oriol Martorell de Barcelona. Posteriorment va estudiar al Conservatori de Badalona durant 2 anys, guanyant experiència com a solista, música de cambra i intèrpret d’orquestra.

Durant l’any 2013, se li va oferir, a través d’una audició, una plaça a l’ESMUC, Escola de Música de Catalunya, per estudiar clarinet clàssic. Aviat però, va descobrir que la seva passió realment requeia en la música contemporània.

Víctor és guanyador del concurs a nivell estatal “Acordes Caja Madrid” en la categoria de música de cambra, i un dues vegades guanyador del premi del concurs “Arjau” en la categoria individual. Va ser guardonat amb el Premi d’Honor del Conservatori de Badalona.

Com a intèrpret clàssic, Victor ha actuat en nombrosos concerts com a solista i de música de cambra a la Sala Oriol Martorell, Liceu, al Palau de la Música Catalana, entre d’altres. Víctor va ser anteriorment membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

A les acaballes del 2013, se li va oferir una beca “Berklee World Tour” per estudiar a Berklee College of Music, a Boston MA on posteriorment s’hi va traslladar per començar els seus estudis de “Contemporary Writing and Production” i “Pro Music”.

A part de la seva carrera en solitari, com a acompanyant Víctor ha treballat amb algunes bandes, incloent-hi Re -Set, Dr. Mayer’s lab Marina Tuset’s reunion, Clara Peya, Fernando Milagros, Sonora Mandanga, Groovin’High quartet, Deep Webb trio… Tambè ha treballat com a clarinetista i saxofonista a produccions de teatre musical com son “La vampira del Raval” i “Flor de nit”. Les experiències amb diferents bandes i estils com son el pop, el funk, la salsa i el rock l’han portat a desenvolupar el seu propi interès en escriure i produïr música.