Zazu

Zazu és una cantant de jazz a qui la seva passió per aquesta música l’ha portat a moure’s pel panorama musical de Barcelona, ​​la ciutat del swing, on desenvolupa la seva faceta de cantant, pianista, arranjador i compositora.

Després de passar anys formant-se a Holanda (Prince Claus Conservatorium de Grongingen) i rebent classes de grans artistes, com Dena de Rose o Judy Niemack, l’any 2014 va començar el Barcelona Jazz Master, de l’Escola Superior de Musica de Catalunya (ESMUC) . Aquí, va tenir el plaer de comptar amb professors com Mieria Lara, Joan Monné i Francesc Capella, entre d’altres.

Ha actuat en diversos escenaris internacionals, com el North Square Lounge de Nova York, amb la cantant Roz Corral, acompanyada pel guitarrista Gilad Hekselman o el Music Village de Brussel·les, acompanyant la cantant Judy Niemack.

Al panorama català ha tingut la plaer de ser acompanyada per grans músics, com Juli Aymí, Jordi Berni, Olivier Rocque o Josep Traver entre d’altres, sempre intentant apropar al públic el swing i el jazz més clàssic, movent-se pel circuit de jazz català de Barcelona i Terrassa, la ciutat del jazz, on actualment resideix. Amb el seu treball anterior, S(w)inging Love, ha actuat a diversos circuits de jazz Love (Dijous Jazz de Can Deu Barcelona, ​​Jazz Cava de Terrassa, Casa de les Puntxes, etc.) presentant les seves interpretacions i arranjaments basats en la música dels anys 20 i 30, mostrant la seva manera de comprendre la música i la vida.