Josep Tero

Josep Tero, cantautor, 50 anys fent cançons (L’Escala, Alt Empordà, 1951). Va…

Narcís Perich

Cantautor i músic que ha militat en diversos grups i…

Anaïs Vila

Anaïs Vila (1988) és una cantautora i cantant catalana nascuda a Santpedor. Ha publicat “Entre els dits” (Temps Record, 2015) i “Fosc, cançons per veure-hi clar” (Temps Record, 2017). Ha actuat al Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), al Festival Strenes de Girona (abril 2016), a les Vesprades de Fonollosa (juliol 2016), al Festival Barnasants (2017 i 2018) o a l’Altacústic (2019). Finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per “Entre els dits” el 2016, Vila ha presentat, també, les seves cançons a Liverpool, el desembre del 2017.

​S’ha format com a músic a la EMM de Santpedor durant la seva infantesa i adolescència, ha rebut classes de cant clàssic de Núria Checa i de cant modern de Gemma Abrié, Errol Woisky, Isabel de Llanos i Rubén Fernàndez, quatre anys de tècnica vocal amb Elisabeth Castroi un any amb Mariona Castillo, amb qui segueix treballant veu i cos. Ha estudiat un any de comèdia musical a l’escola Coco Comín de Barcelona i dos anys de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona.

El 2016-17 va estudiar el Foundation Certificate in Pop Music & Music Technology en l’especialitat de songwriting a la LIPA (Liverpool Institute For Performing Arts), la prestigiosa escola d’arts fundada per Paul McCartney.

 Anaïs Vila és, també, llicenciada en periodisme per la UAB i Màster en Estudis Teatrals per l’Institut del Teatre i la UAB i ha combinat la música amb la ràdio, gestionant el fil musical d’Ona Bages-Moianès, dirigint un programa infantil a Ràdio Santpedor (2012-15), el programa musical “Efecte Sonor” a Ona Bages (2016-17) i versionant en directe temes clàssics a M80 Ràdio (2013-14).

Jan Díaz

Aquest músic autodidacta, autor i intèrpret de les seves cançons,…

Clara Bonfill

La Clara Bonfill  és una cantautora catalana que  escriu havaneres.  De fet, …

Àlvar Roda

Algú, que no el conegui, podria pensar que Àlvar Roda…

Miquel Pujadó

Miquel Pujadó (1959) és doctor en Filologia Romànica. Com a…

David Torné

David Torné nació el 16 de agosto de 1972 en…

Martí Serra

Nacido en Barcelona en 1975, empieza sus estudios musicales con…

Narcís Perich

Cantautor d’Alella. Ha publicat 6 discos. El 2004 publica el…

Cesk Freixas

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya, Països Catalans, 1984)…