Joan Mar Sauqué

Joan Mar Sauqué (Garrigoles, 1996), trompetista i compositor, va iniciar-se…

Grabu

Aquest mes de novembre/2021  neix GRABU, un nou artista que…

Fredi’s Jazz Band

La Fredi‘s Jazz Band, neix l’any 2013 com a formació instrumental de…

Ivó Oller

Ivó Oller presenta primer single “Valset d’abril” dels 3 que…

Miguel de Gemma

Miguel de Gemma s’inicia a la música de ben jove,…

Enric Carreras

As a composer, Enric Carreras has dealt with different styles,…

Josep Traver

Josep Traver és guitarrista eclèctic amb experiéncia en estils com…

Fredrik Carlquist

Fredrik Carlquist és un saxofonista i clarinetista suec amb seu…

Joan Chamorro

Joan Chamorro (saxos baix, baríton, tenor, alt i soprano, clarinet,…

Iscle Datzira

La música és so, el so és vibració i la…

Lluc Casares

Lluc Casares (1990). Entregat a la música des de ben petit, en Lluc va créixer rodejat pels sons del saxo d’en Sonny Stit i la Trompeta d’en Louis Amrmstrong però també dels Afro-Cuban All-Stars o Earth Wind and Fire. El seu pare, Pau Casares, heroi local de l’escena catalana, va ser el seu primer mestre i mentor. Actualment en Lluc viu a la ciutat de Nova York i forma part del prestigiós Artist Diploma ensemble de la Juilliard School of Music sota la direcció de Wynton Marsalis. Al llarg de la seva carrera en Lluc ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Frank Wess, Phil Woods, Lee Konitz, Jon Faddis, Jesse Davis, Arturo Sandoval, Wendell Brunious, Grant Stewart, Ben Van Gelder o Benjamin Herman.

Des de que estudia a la Juilliard els seus mestres han estat Wynton Marsalis, Kenny Washington, Ben Wolfe, Charles Neidich, Ted Rosenthal i Ron Blake. Abans d’això, en Lluc va cursar el grau superior a l’ESMUC (Escolta Superior de Música de Catalunya) i el seu màster al CvA (Conservatorium Van Amsterdam) on va rebre classes de la llegenda europea Ferdinand Povel, Durant aquest temps en Lluc va fer un intercanvi de mig any a Temple University (Philadelphia) on va estudiar amb el famós saxofonista Dick Oatts.

Sketches Overseas (Outside In Music 2018) és l’últim disc com a líder d’en Lluc, en aquest hi participen Joel Ross, Philip Dizack, Addison Frei, Mark Lewandowski i Francesco Ciniglio. El disc ha guanyat el premi “millor disc de Jazz del 2018” que otorga el grup Enderrock. El seu primer disc com a líder, RED (Temps Records 2015) el va portar a tocar sota el seu nom pels escenaris més importants d’Amsterdam i Barcelona. També ha gravat més de 20 discs com a sidemen. En Lluc ha tocat a alguns dels festivals més importants d’Europa com el North Sea Jazz Festival, Montreux Jazz Festival, Marciac Jazz Festival, Jazz Middelhein, Baloise Session, i el Festival de Jazz de Terrassa entre d’altres. També a tocat a clubs com el Dizzy’s Club Coca Cola i Fat Cat de NYC, Bimhuis d’Amsterdam i Jamboree de Barcelona.

En el camp de l’educació, en Lluc va ser professor de grau superior al CSMIB (Conservatori Superior de Música de les Illes Balears) de saxòfon, improvisació i combo des del 2015 fins al 2017. A través de l’AD Ensemble de la Juilliard ha impartit un seminari al conservatori de Torí (Itàlia) i diverses masterclasses a 2 instituts de Xangai (Xina). A part, en Lluc és part de la MAP (Music Advancement Program) Fellowship de la Juilliard School of Music per la qual dóna classes cada cap de semana i també ensenya a nens de 2 escoles públiques de Manhattan. A l’estiu del 2018 va portar a terme el seu primer curs d’estiu de Jazz i improvisació.

En Lluc és un artista D’Addario i fa servir les seves boquilles, abraçaderes i canyes en tots els seus instruments.

https://lluccasares.com

Jon Robles, Marko Lohikari i Ramón Ángel

El trio format per Jon Robles, Marko Lohikari i Ramón…

The Mellow Sound

“The Mellow Sound” neix en la ciutat de Barcelona l’any 2012.…

Aire

Aire està format per Paula Dominguez, Vicenç Solsona, Matías Míguez…

Trópico de Capricornio

Trópico de Capricornio està format per: Laura Morillo, Cantant i…