Temps Record és un estudi de gravació y so que t’ofereix la millor tecnologia per a la realització de tots els procesos de producció musical. Proporcionem un servei de màxima qualitat gràcies als més de 20 anys d’experiència en el sector de l’enregistrament musical. A Temps Record estudi ens adaptem a les teves necessitats, i és per això que disposem d’un servei de Mastering Online i d’una unitat mòbil per a enregistraments a exteriors.

Més de 20 anys d’experiencia en el sector

Recording

A Temps Record tenim una gran varietat de microfonia de primer nivell, així com ho és també el nostre outboard. Això ens permet oferir un servei de màxima qualitat a fi de poder satisfer de la millor manera possible les necessitats d’artistes, compositors i productors.
Una excel·lent combinació entre tecnologia analògica i digital que permet que els vostres projectes estiguin a l’avantguarda en quant a so.
A més a més, per poder adaptar-nos a qualsevol necessitat, comptem amb una unitat mòbil per a gravacions en directe i a qualsevol espai.

Mastering

El Mastering és l’etapa final del procés de producció, assegura que la música encaixi a la perfecció i que s’obtingui el millor so possible. Gràcies també, a la nostra amplia experiència i a l’equipament analògic d’última generació.
També realitazem Masters en DDP.

Mastering Online

Lulabysound es el servei online de Temps Record que us ofereix la possibilitat de poder treballar amb nosaltres i el amb el nostre equipament sense necessitat de desplaçar-se, tant en mescles com en mastering.

Microfonia

Comptem amb una amplia varietat de micròfons, entre els quals destaquem micros de la més alta gama de Neumann i Telefunken.

Outboard

El nostre outboard està format per un equipament vairat i divers per aconseguir un so més càlid y amb més qualitat.
Disposem de mòduls amb previs analògics i compressors de vàlvules, com poden ser els clàssics SSL, PULTEC, NEVE…

Staff

new_josep_profile

JOSEP ROIG

Gravació, mescla i mastering

new_eric_profile

ERIC ROLDAN

Assistent de gravació i mescla

new_oscar_profile

ÒSCAR GAMELL

Mastering

Contacto