Tiempo Record is a recording and sound studio that offers you the best technology to carry out all musical production processes. We provide a service of the highest quality thanks to more than 20 years of experience in the music recording sector. At Tiempo Record Estudio we adapt to your needs, and that is why we have a Mastering Online service and a mobile unit for outdoor recordings.

More than 20 years of experience in the sector

Recording

A Temps Record tenim una gran varietat de microfonia de primer nivell, així com ho és també el nostre outboard. Això ens permet oferir un servei de màxima qualitat a fi de poder satisfer de la millor manera possible les necessitats d’artistes, compositors i productors.
Una excel·lent combinació entre tecnologia analògica i digital que permet que els vostres projectes estiguin a l’avantguarda en quant a so.
A més a més, per poder adaptar-nos a qualsevol necessitat, comptem amb una unitat mòbil per a gravacions en directe i a qualsevol espai.

Mastering

El Mastering és l’etapa final del procés de producció, assegura que la música encaixi a la perfecció i que s’obtingui el millor so possible. Gràcies també, a la nostra amplia experiència i a l’equipament analògic d’última generació.
També realitazem Masters en DDP.

Mastering Online

Lulabysound es el servei online de Temps Record que us ofereix la possibilitat de poder treballar amb nosaltres i el amb el nostre equipament sense necessitat de desplaçar-se, tant en mescles com en mastering.

Microfonia

Comptem amb una amplia varietat de micròfons, entre els quals destaquem micros de la més alta gama de Neumann i Telefunken.

Outboard

El nostre outboard està format per un equipament vairat i divers per aconseguir un so més càlid y amb més qualitat.
Disposem de mòduls amb previs analògics i compressors de vàlvules, com poden ser els clàssics SSL, PULTEC, NEVE…

Staff

new_josep_profile

JOSEP ROIG

Gravació, mescla i mastering

new_eric_profile

ERIC ROLDAN

Assistent de gravació i mescla

new_oscar_profile

ÒSCAR GAMELL

Mastering

Contacto