FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Doc is Back in Town

Categories: , Artista: Doc and Friends

Otras plataformas de venta:

Descripció

“Doc is Back in Town” és el segon àlbum del projecte musical d’Esteban Abad, Doc and Friends. Després de la publicació del primer àlbum el 2018, en aquest segon treball Doc and Friends ens proposa 9 temes inèdits, originals, de composició pròpia. Gairebé repetint formació, aquests 4 anys han permès als músics que conformen la formació assolir un major grau de compenetració i complicitat, que es manifesta en una maduresa musical més gran, tant en la composició com en la producció dels temes.

Sense abandonar la seva essència musical, marcada per una clara influència del Blues i del Rock, en aquesta ocasió, Doc is Back in Town també s’atreveix tímidament a visitar altres estils musicals, fent algunes picades d’ullet subtils, al Folk o el Soul.

Les lletres de les cançons, igual que en el primer àlbum, continuen mostrant l’estil tan intimista que tant forma part de la genètica de la Banda i es continuen abordant temes relacionats amb l’amor i el desamor, la nostàlgia, l’amistat, o el dolor per la pèrdua. Igualment, aquest nou àlbum no està exempt de les seves cançons molt més rockeres, on s’entén el rock no com un estil musical sinó com un estil de vida.

Sens dubte, Doc is Back in Town és un àlbum de confirmació, on la banda posa de manifest que ha tornat per no marxar.

Enllaç plataformes principals: https://orcd.co/dbdqbne

 

TOP