FORGOT YOUR DETAILS?

Terrassa Sonora

Otras plataformas de venta:

Descripció

“Terrassa Sonora” Un itinerari sonor per la ciutat de Terrassa.

El projecte Terrassa Sonora és un projecte musical singular ideat, construït i coordinat per Aleix Puig Caminal, violinista i compositor del Quartet Brossa i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, entre d’altres projectes i formacions.

La proposta pretén generar un itinerari musical a través de la ciutat de Terrassa, posant èmfasi a la seva singularitat urbanística, la seva història,  la seva cultura i idiosincràsia.

Seguint la idea del concepte de mapa imaginari “Terrassa Sonora” esdevé una mena itinerari arquitectònic-musical que convida l’oient a recórrer a la manera de passeig sonor per punts singulars de la ciutat de Terrassa – edificis artístics, construccions emblemàtiques, racons d’especial bellesa, llocs de protagonisme històric en la ciutat, paisatges singulars en el món cultural terrassenc – maridats amb una música adequada que interpel·la l’entorn i el redefineix.

Inclou la participació d’artistes com: Orquestra de Cambra Terrassa 48 i Quartet Brossa, Santi Figueres, Jordi Humet, Gemma Humet, Enric Carreras

TOP