FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Vida de perros

Categories: , Artista: Josep Roig Boada

Otras plataformas de venta:

Descripció

Single (3 temes) digital

Josep Roig Boada, ha fet una nova versió amb nous arranjaments de la primera banda sonora que va compondre per al curtmetratge “Vida de perros”. Roig versiona els motius musicals fent un nou l’enregistrament, amb la col.laboració de Lluís Heras al violoncel.

“Vida de perros” (1979 ) director i guionista Josep Lluís Viciana. És el documental que mostra en tota la seva cruesa el trist destí que tenien els gossos abandonats a l’Espanya de finals dels 70, els gossos eren recollits dels carrers i traslladats a la “gossera” on eren sacrificats a la cambra de gas.

Els mitjans per l’enregistrament van ser molt precaris i curiosos, ja que es va gravar en una sala amb un magnetòfon AKAI de cinta 1/4, només es va poder fer servir un canal de l’estèro, perquè només disposaven d’un sol micro Shure SM 57.

La mescla dels temes va ser directa i física (els músics es movien per posar-se a la distància per aconseguir la sonoritat adequada de cada mescla). Amb això, i ja que el curtmetratge era molt cru i dur, es va obtenir un resultat encara més cru i trist per reforçar la imatge i el contingut del documental.

Principals plataformes:

https://orcd.co/qey1e4q

 

TOP